​Altanløsninger ud over det sædvanlige

​Kunne du tænke dig at få en altan i et unikt design, der ikke ligner alle andre? Så er du kommet til det helt rette sted. Som murer har vi blandt andet specialiseret os inden for forskellige former for altanløsninger, der er ud over det sædvanlige.

Få en eksklusiv løsning i et unikt design

Vi løser opgaver for både private boligejere og forskellige former for erhverv i Roskilde, Holbæk, Hedehusene og hele det øvrige Midtsjælland, som drømmer om at få en eksklusiv altanløsning. Det kan for eksempel være et unikt design i et materiale som kobber, men vi tilbyder også mange andre specialløsninger.

Kontakt os og hør mere om vores altanløsninger

Kunne du tænke dig at høre mere om vores altanløsninger, eller har du nogle spørgsmål omkring, hvad der kan lade sig gøre, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring inden for området, og vi kan tilbyde dig løsninger, som skiller sig ud fra det almindelige altanarbejde.

Har du allerede en specifik opgave i tankerne, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, og har du brug for rådgivning og vejledning i forhold til mulige altanløsninger til lige netop din altan, så tilbyder vi naturligvis også dette. Vi tilbyder desuden også renovering af badeværelse.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 30 14 14 96, men du kan også altid skrive til vores e-mail info@dm-entreprise.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

Hvordan kan vi hjælpe?​


Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

​Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Hos Sivertsen BYG ApS møder du dygtige murere, der lægger vægt på god service og godt håndværk.

Kontakt os

​Sivertsen BYG ApS

Lindenborgvej 127, Gevninge,
​4000 Roskilde

Telefon: 30 14 14 96

E-mail: info@dm-entreprise.dk
​CVR: 36395699