Renovering af badeværelse udføres af specialister med stor erfaring i Roskilde, nær Holbæk & Hedehusene

Få det badeværelse du drømmer om

Drømmer du om et nyt badeværelse, der lever op til alle dine ønsker og forventninger til et moderne design og en funktionalitet, der matcher alle dine behov? Så står vi hos Sivertsen BYG ApS klar til at sikre en professionel renovering af badeværelse.

Som murer har vi mange års erfaring inden for vores fag, og vi har i løbet af årene blandt andet specialiseret os inden for badeværelser, som vi renoverer i lejlighed og hus for både private og erhverv i blandt andet Roskilde, Holbæk, Hedehusene og hele det øvrige Midtsjælland.

Vi står klar med inspiration til renovering af badeværelse

Badeværelset er et af de mest personlige rum i en moderne bolig, og det er derfor vigtigt, at rummet lever op til individuelle ønsker og behov i forhold til både udseende og funktionalitet. Vi har mange års erfaring inden for renovering af badeværelse, og vi står derfor til rådighed med inspiration til et kreativt valg af fliser samt en funktionel indretning.

Vores erfaring fra et utal af renoveringer og ombygninger af badeværelse er din tryghed, når ideer skal blive til virkelighed, og vi sikrer altid en korrekt udførelse af selv svære detaljer i processen, således at du får det resultat, som du drømmer om.

Lad os derfor rådgive dig før projektets start og give dig inspiration, der kan komme dig og resten af familien til glæde i mange år fremover. Det er trods alt vores speciale!

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget et helt nyt badeværelse koster. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor omfattende en renovering af badeværelse du ønsker
  • Om dit nuværende badeværelse er stort eller lille
  • Hvilke materialer vi skal købe ind
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til renoveringen​

​Uanset renoveringens omfang er du dog garanteret en billig pris pr. m2 i forhold til den høje kvalitet, vi leverer, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget et nyt bad eller toilet koster. Vi tilbyder desuden også tilbygning til hus

Lad os gennemgå dine muligheder for en badeværelsesrenovering

Kontakt os gerne allerede i dag for at indgå en aftale med os om en gennemgang af mulighederne i forbindelse med renovering af badeværelse.

Vi glæder os til at høre om netop dit projekt!

Hvordan kan vi hjælpe?​


Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

​Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Hos Sivertsen BYG ApS møder du dygtige murere, der lægger vægt på god service og godt håndværk.

Kontakt os

​Sivertsen BYG ApS

Lindenborgvej 127, Gevninge,
​4000 Roskilde

Telefon: 30 14 14 96

E-mail: info@dm-entreprise.dk
​CVR: 36395699