Totalentreprise i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter​ i Roskilde, nær Holbæk & Hedehusene

Skal du have varetaget dit byggeprojekt i Roskilde, Holbæk eller Hedehusene i en totalentreprise? Så lad os varetage opgaven. Som murer udfører vi totalentrepriser for private, for virksomheder og for det offentlige.

Få en topprofessionel totalløsning

Vi står for en topprofessionel totalløsning på dit bygge- og anlægsprojekt, hvor alt arbejde bliver udført efter alle kunstens regler, så du får et smukt og solidt slutprodukt, der kan holde i rigtig mange år. Vi udfører desuden også Altanløsninger eller facaderenovering hvis dette ønskes.

Vi kan både varetage det store og omfangsrige byggeri med udgravning, støbning af fundament og opførsel af bygninger til det afsluttende snedker-, murer-, og malerarbejde, hvor de sidste detaljer kommer på plads.

Hvad er totalentreprise?

Ved en totalentreprise sørger vi som totalentreprenør for at tage os af hele arbejdsprocessen – det eneste du selv skal gøre er at skrive under på kontrakten og lade os vide, hvordan du ønsker det færdige resultat skal komme til at se ud.

Vi har et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere, der lægger stor vægt på at levere løsninger i højeste kvalitet, ligesom vi selv gør. Dermed kan du være sikker på at få en smuk og holdbar løsning, når du lader os stå for din totalentreprise.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Vi har mange års erfaring med totalentrepriser, og vi har en lang række spændende projekter på vores CV. Skal dit være det næste? Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan præstere, og hvordan vi kan sikre, at du kommer i mål med dit projekt. Ved samme lejlighed udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig, ligesom vi også står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning. Vi tilbyder desuden også renovering af badeværelse.

Vi hører meget gerne fra dig enten på telefon 30 14 14 96, e-mail info@dm-entreprise.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os på at besvare enhver henvendelse så hurtigt som muligt.

Hvordan kan vi hjælpe?​


Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

​Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Hos Sivertsen BYG ApS møder du dygtige murere, der lægger vægt på god service og godt håndværk.

Kontakt os

​Sivertsen BYG ApS

Lindenborgvej 127, Gevninge,
​4000 Roskilde

Telefon: 30 14 14 96

E-mail: info@dm-entreprise.dk
​CVR: 36395699