Tilbygning til hus eller sommerhus

Vi bygger tilbygninger i træ

Hos din murer Sivertsen BYG ApS kan vi bygge lige netop den tilbygning til hus, som du drømmer om. Vi tilbyder et stort katalog af forskellige tilbygninger i træ, som kan tilpasses dine særlige ønsker og behov. Vi bygger for både private husejere såvel som erhvervskunder. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Roskilde, men det kan også være i andre nærliggende byer som for eksempel Holbæk eller Hedehusene.

Når du vælger vores firma, kan du blandt andet nyde godt af følgende fordele:

 1. Vi er utrolig pålidelige
 2. ​Vi leverer håndværk i høj kvalitet
 3. ​Vi er stabile
 4. ​Vi har 40 års erfaring inden for vores fag

At bygge i træ er et oplagt valg

Træ er et oplagt materiale at bruge til at bygge en tilbygning til hus eller sommerhus.

Træets styrke og alsidighed giver et væld af muligheder for særegne konstruktioner, der gør tilbygningen til en arkitektonisk nydelse i sig selv.

Eksempler på tilbygninger

Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken form for tilbygning til hus, der skal udgøre hjemmets nye kvadratmeter. Vi kan blandt andet bygge følgende tilbygninger:

 • ​En udestue
 • ​En terrasse
 • ​En altanløsning
 • ​En stue
 • ​En entre
 • ​En garage
 • ​Ekstra værelser

At bygge en tilbygning til hus involverer som regel en række forskellige faggrupper, der skal have koordineret deres arbejdet. Derfor kan det ofte godt betale sig at vælge at bygge i en totalentreprise, og det kan vi naturligvis være behjælpelige med.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af dine individuelle ønsker og behov, herunder tilbygningens størrelse, funktion og valg af materialer. Vi tilbyder også facadeisolering i samme ombæring hvis dette ønskes.

Derfor er du velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den tilbygning til hus, som du kunne tænke dig. Vi står også til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning omkring mulighederne i dit hus.​

Hvordan kan vi hjælpe?​


Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

​Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Hos Sivertsen BYG ApS møder du dygtige murere, der lægger vægt på god service og godt håndværk.

Kontakt os

​Sivertsen BYG ApS

Lindenborgvej 127, Gevninge,
​4000 Roskilde

Telefon: 30 14 14 96

E-mail: info@dm-entreprise.dk
​CVR: 36395699